Scooty - operationeel en logistiek medewerker!

Scooty Brussels biedt een deelsysteem aan van elektrische scooters in Brussel die met een mobiele applicatie kunnen worden getraceerd en gereserveerd. Momenteel staan er 25 scooters in Brussel maar dit zullen er in enkele maanden gauw 100 zijn. Met de uitbreiding van de vloot in zicht zijn wij op zoek naar een jobstudent die ons operationeel en logistiek kan bijstaan bij het beheren van de vloot (vervangen batterijen, verplaatsen en ophalen scooters, nummerplaten aanvragen enz.).

Een rijbewijs en eigen wagen is een voordeel, maar indien geen eigen wagen ter beschikking aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij bieden de mogelijkheid om heel flexibel te werken, ook 's avonds na de lesuren. Neem zeker een kijkje op onze website www.scooty.brussels voor verdere informatie over onze dienst of contacteer ons op info@scooty.brussels indien je bijkomende informatie wenst over Scooty of onze aanbieding.

Jobspecificatie/specification
Sectoren/type: 
Handenarbeid/Labour
Andere / Other
Project of Test / Projects and Testing
Postcode & plaats tewerkstelling/Postal code & place of work: 
1040 Etterbeek
Statuut/sort of job: 
Studentenjob
Loon/Wage
Loon bedrag/Wage: 
11.00 eur
Loon per/Wage per: 
uur/hour
Werktijden//time of employement
Werktijden per dag: 
maandag/Monday dinsdag/Tuesday woensdag/Wednesday donderdag/Thursday vrijdag/Friday zaterdag/Saturday zondag
van/from -------
Opmerking over het aantal te werken uren: 
Je uren kan je grotendeels zelf invullen. Batterijen vervangen met de wagen gaat het best 's avonds na de spits, maar we zijn op zoek naar flexibele studenten! 11 euro per uur, met een prestatiegebonden bonus op het einde van elke week.
Kandidaat/Candidate
Vereiste talen/Requested languages: 
Nederlands/Dutch
Frans/French
Engels/English
Profiel kandidaat/Candidate’s profile: 
De ideale kandidaat is flexibel, kan zelfstandig werken en is goed georganiseerd. De student heeft best een Rijbewijs B of een scooter rijbewijs.