begeleiding/babysit voor 7-jarig meisje met handicap

Wie ben ik?
Ik ben een kleine meid van 7 jaar, en heb een zeldzame aandoening. Ik woon in Brussel en ga naar school in de Heemschool (Neder-over-Heembeek). Ik communiceer vooral op een non-verbale manier maar ik kan wel goed te kennen geven of iets mij bevalt of niet. Samen met mij kan je enkele gebaren van SMOG maken om me te laten vertellen, of om te weten wat ik bedoel. Ik kan zelfstandig zitten op de grond en op een stoel, en ik kan een beetje stappen met hulp, eten en drinken kan ik niet zelfstandig. Ik kan me niet zelfstandig aankleden of wassen maar ken alle bewegingen, ik ben niet zindelijk. Ik geniet van muziek en samen liedjes zingen, van bewegen en dansen, en van samen spelen omdat ik dit moeilijk alleen kan. Ik ben doorgaans vrolijk.

Onze vraag
Na school heb ik geen opvang en kom ik thuis met de bus om 16.15uur, maar zijn mijn ouders nog niet altijd thuis. Zaterdagvoormiddag hebben mijn ouders activiteiten met mijn kleinere broer en zus, en ben ik alleen thuis. Deze uren kunnen zowel opgesplitst worden of, indien interesse, uitgebreid worden met een aantal uren begeleiding op school, waarvoor we ook een begeleider zoeken.

Je taken
- Samen met mij spelen binnen, en eventueel buiten in de buurt
- Samen met mij eten en drinken
- Vaardigheden oefenen met mij: dit kan zowel kine-gericht zijn als meer intellectuele taakjes oefenen, naargelang je interesse en vorming
- Mijn communicatie verder uitbouwen
- Me omkleden en af en toe wassen

Wie ben jij?
- Je bent een enthousiaste man of vrouw die graag met kinderen werkt en speelt en die liefdevol met me omgaat.
- Je bent bereid om me goed te leren kennen en zo haar 'tolk' te zijn, en te helpen bij nieuwe vaardigheden.
- Je hebt een eigen wagen of kan met het openbaar vervoer komen, we wonen aan metro-, tram en bushaltes, en het Noordstation is op 10 minuten stappen.
- Je bent bereid samen een uurrooster op te stellen voor minimum 2 keer per week namiddag na school en een zaterdagvoormiddag, telkens 3 uur.
- Bij voorkeur doe je studies in de zorg/jongerenbegeleiding/kine/ergo/verpleegkunde/ … maar dit is niet noodzakelijk. Engagement en interesse zijn zeker even belangrijk.

Aanbod
Op zoek naar een bijverdienste? Op zoek naar extra ervaring in functie van je studies? We bieden je een stimulerende ervaring met een schat van een meid!

Jobspecificatie/specification
Sectoren/type: 
Babysit
Andere / Other
Postcode & plaats tewerkstelling/Postal code & place of work: 
1000, Brussel
Statuut/sort of job: 
Studentenjob
Loon/Wage
Loon bedrag/Wage: 
11.50 eur
Loon per/Wage per: 
uur/hour
Werktijden//time of employement
Werktijden per dag: 
maandag/Monday dinsdag/Tuesday woensdag/Wednesday donderdag/Thursday vrijdag/Friday zaterdag/Saturday zondag
van/from -16h-16h-11h-
tot/till-18h-18h-13h-
Opmerking over het aantal te werken uren: 
Deze dagen zijn indicatief en kunnen besproken worden. Indien geïnteresseerd in meer uren kan je ook overdag een aantal uren meelopen op haar school.
Kandidaat/Candidate
Vereiste talen/Requested languages: 
Nederlands/Dutch
Profiel kandidaat/Candidate’s profile: 
Geen verplichting: kine ergo verpleegkunde gehandicaptenzorg jongerenbegeleiding ... Een EHBO-kennis is meegenomen